מזנונים

בקמפוס הטכניון ובשלוחותיו פועלים לרווחת באי הטכניון בתי אוכל רבים, מסוגים שונים – בתי קפה, מזנונים בשריים, מזנונים חלביים, מזנונים בשריים וחלביים, עגלות קפה וכיו"ב. 

אנו עושים את מירב המאמצים על מנת שבתי אוכל אלו ישמרו על סטנדרטים גבוהים בכל ההיבטים הקשורים בפעילותם – החל מאיכות ומגוון המזון ועד לניקיון בית האוכל. 

מאמצים אלה תחילתם בניסוח הסכמי השכירות ומכרזי המזנונים, והן ממשיכים גם ביום-יום, במגוון אמצעים שונים ובעיקר עריכת ביקורות (הן יזומות והן פתע) בבתי האוכל עצמם וכן בדיקות מיקרוביאליות תקופתיות (באמצעות חברה חיצונית) לטריות וניקיון המזון

להלן טבלת זכייני המזנונים בטכניון:  

1 עד 17 מתוך 17 רשומות

להלן טבלת נהלים לתפעול מסעדה / מזנון :